Zlatan Imrahimovitcil on kriitikast alati savi olnud. Kui ta just ise end ei kritiseeri. Ja seda ei juhtu kunagi.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
29. aprill 2020, 22:44

Corona igatseb Zlatanit

Kuigi Rootsi jalgpallilegend Zlatan Ibrahimovic on pälvinud oma bravuurika käitumisega palju kriitikat, on mitmed endised meeskonnakaaslased temast endiselt vaimustuses.

Viimasena avas suu Zlatani endine meeskonnakaaslane Joe Corona, kes pallis bosnia juurtega rootslasega koos LA Galaxys.

„Zlatan on tõeline isiksus, täiesti unikaalne. Tal on oma erilised hetked nagu meil kõigil, aga temaga koos mängimine oli privileeg. Ta on täielik jalgpallilegend. Temaga koos mängides tekivad lood, mida mäletad igavesti ja mille üle saad naerda,“ sõnas Corona.

Viimasel on Zlatan saanud palju negatiivset PRi oma senise käitumise eest samas klubis. Näiteks meenutas üht seika pärast kaotust sama klubi meeskonnakaaslane.

„Pärast mängu tahtis ta meiega riietusruumis rääkida,“ meenutas Joao Pedro. „Ta ütles: „Kui tulite siia selleks, et rannal vedeleda või Hollywoodis jalutada, siis nii öelgegi. Mul on kontol 300 miljonit ja mul on erasaar – mul pole seda jama vaja. Esimese, kes mulle midagi ütleb, selle löön maha!““