Trevor Elhi.Foto: Facebook / FCI Levadia
Jalgpall
2. mai 2020, 11:56

Profijalgpallurid naasid treeningutele. Levadia äärekaitsja: kokkumäng on jälle läinud, aga arvan, et füüsis on olemas

Kauaoodatud päev on kätte jõudnud. Tänasest võib Eestis jälle korraldada välitingimustes treeninguid, kui grupi suurus ei ületa kümmet inimest ning järgitakse 2+2 reeglit. Kümnest meistriliiga jalgpalliklubist kaheksa alustavad Soccernet.ee andmetel ühistreeningutega täna.

"Tunne on mõnus," lausus FCI Levadia äärekaitsja Trevor Elhi täna hommikul Maarjamäe väljaku äärest klubi Facebooki otseülekandes. "Jõuda siia parklasse, näha, et pooled kutid on juba nii vara kohal... Väga mõnus, kõik ootasid seda!"

Jalgpallurite jaoks tuli pandeemia eriti nukral ajal, sest uuest hooajast jõuti mängida vaid üks voor. Järgnenud poolteist kuud tuli läbi ajada individuaalselt rassides. "See oli midagi väga uut," tõdes Elhi.

"Väga palju metsajooksu, kodus istumist, mõtlemist ja ootamist. Nüüd on lihtsalt suurepärane siin tagasi olla."

Ta ei salanudki, et olukord hakkas ajudele, kuid lahenduseks oli muude asjadega tegelemine. "Ise tegelesin vahepeal kooliasjadega ja käisin suvilas."

Kas hooaja ettevalmistusest on tänaseks veel midagi järel? "Kokkumäng on jälle läinud, aga arvan, et füüsis on olemas," sõnas Elhi.

Peatreener Martin Reim lisas: "Treeningud on vähe teistsugused, aga saame läbiviimisega hakkama. Pigem ootame aega, kui saame midagi rohkemat teha ja vaatame, kuidas poisid jälle muruväljakul jalgpallisaapaga hakkama saavad.

Tegin grupid lähtuvalt mängijate positsioonidest, et oleks võimalik mingit taktikalist kuiva trenni teha ilma vastaseta."