Sebastien Ogier.Foto: Reuters/Scanpix
WRC
2. mai 2020, 12:50

Koroonaviiruse pandeemia võib Ogier' karjääri pikendada

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier sõnas intervjuus Red Bull Motorsportsile, et võib koroonaviiruse pandeemia pärast karjääri veel aasta võrra pikendada.

"Keegi ei eeldanud, et oleme sellises olukorras," sõnas Toyotaga kihutav prantslane. "Tuleviku osas on palju ebakindlust. Kui meistrivõistlused ei jätku ja meil ei tulegi õiget MMi, siis on võimalik, et pikendan lepingut veel üheks hooajaks. Loodan siiski, et saame veel tänavu pidada korraliku hooaja. Kui see õnnestub, siis on lugu teine."

WRC sari jõudis pidada kolm rallit enne, kui üleilmne pandeemia selle pausile sundis. Viimati kihutati märtsi keskel Mehhikos. "Mõistagi igatsen võidusõitmist iga päev, aga prioriteedid on praegu mujal," ütles Ogier.

"Loodan, et maailm saab hakata elama normaalsemalt, isegi kui see normaalsus pole selline, millega oleme harjunud. Loodan, et saame sel aastal veel kihutama hakata ja päris hästi alanud seiklus Toyotaga saab jätkuda."

Ogier hoiab MM-sarjas 62 punktiga liidrikohta. Järgnevad Elfyn Evans 54 ja Thierry Neuville 42 punktiga. Ott Tänak on 38 punktiga viies.