Premier League'i mängupall.Foto: Phil Noble
Jalgpall
3. mai 2020, 16:45

Premier League'i hooaeg mängitakse lõpuni Austraalias?!

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga on pausil ja keegi ei tea, kui kaua võtab aega, et olukord koroonaviiruse rindel Suurbritannias nii palju paraneb, et hooaja lõpuni mängida saaks. Nüüd on austraallased esitanud omapoolse pakkumise: aga tulge siia!

Tõepoolest, võrreldes Suurbritannia 28 000 koroonasurmaga on Austraalias asjalood vägagi hästi, seal on viirusesse surnud alla 100 inimese ning uute nakatumiste number on selges langustrendis.

"Oleme Premier League'i klubidega sellest võimalusest rääkinud ja neile see mõte meeldib," kinnitas Austraalia poolelt asja eest vedav Gary Williams. "Samuti olen aru pidanud valitsusametnikega ja ka nemad on entusiastlikud. Uuel nädalal räägime uuesti."

Idee kohaselt peetaks kõik järele jäänud 92 mängu Austraalia edelarannikul Perthi linnas, kus jalgpallurid saaks enda käsutusse neli suurt staadionit.

Austraaliasse saabudes peaks mängijad ja nende kaaskond viibima küll ette nähtud aja karantiinis, kuid kui sellel ajal tagasilööke ei tule, saaks hakata nahksele kerale pihta andma.

"Perth on Austraalia spordielu keskmeks. Meil on värske õhk ja hea ilm. See oleks ideaalne," kiitis omalt poolt Perthi osariigi senaator Glenn Sterle.