POKKERIMAANIA: Virtuaalsed pokkeritoad võõrustavad igal õhtul kümneid tuhandeid mängijaid. Ent ettevaatust! Tõeliselt suuri võite jagub paraku vaid oskajatele ning vähem osavamad kodanikud võivad õhtu jooksul korralikult vastu pükse saada ja oma vähesed säästud hoopis maha mängida.Foto: AP / Scanpix
Spordivaria
6. mai 2020, 08:05

Mõttetööd koroona ei morjenda: osavad pokkerimängijad on kui või sees, kabetajad madistavad kodumaises portaalis

Kui üldises plaanis mõjus koroonapandeemia spordile justkui kirvehoop selga, siis ajugümnastikaga tegelevatele atleetidele on olnud kukkumine vähem valus. Silmast silma võistlusi ei saa ka nemad pidada, kuid tänu internetile on mõttetöösportlaste hallollus pidevalt soojas.

„Päris ulme on see asi,” tõdes 2018. aastal online-pokkeri Eesti meistriks kroonitud tartlane Mart Rinken, kui kirjeldas seda, mis on viimasel paaril kuul toimunud online-pokkeritubades. „Kõik fondid on kriisiajaga metsikult suuremaks läinud: kui muidu olid suuremad igapühapäevased turniirid miljonidollarilised, siis praegu on nende garanteeritud fondid kolmemiljonilised. Väiksemates fondides on tõus olnud näiteks 300 000 dollarilt 500 000 dollarile.” 

Edasi lugemiseks: