Jevgeni Pljuštšenko poeg Aleksander.Foto: Jana Rudkovskaja Instagram
Kõmu
6. mai 2020, 10:13

MIS MÕTTES?! Venemaa jalgpallistaar ja iluuisulegendi 7aastane poeg läksid totaalselt tülli

Järjekordne näide, et koroona põhjustatud sotsiaalne isolatsioon ei mõju inimeste närvikavale kõige paremini: Venemaa jalgpalli lähimineviku superstaar Andrei Aršavin leidis endale ootamatul kombel suure vaenlase iluuiuslegendi Jevgeni Pljuštšenko 7aastases pojas Aleksandris.

Kõik sai alguse sellest, et Aršavin võttis sotsiaalmeedias peetud vestluses kunagise meeskonnakaaslase Aleksander Keržakoviga jutuks, kuidas tema arvates kasutavad Pljuštšenko ja tolle naine Jana Rudkovskaja 7aastast Aleksandrit lihtlabaselt ära.

Nimelt on Aleksander koos oma vanematega astunud üles mitmetes sotsiaalmeediasse postitatud videotes ning talle on loodud juba ka oma isiklik Instagrami konto, millel on üle 356 000 jälgija.

Aršavinil oli aga sõna võtta ühe video kohta, kus Aleksander on tema arvates pandud asju tegema sunduslikult ja et poiss pole ju videos üldse õnneliku olemisega.

Ning siis läks lahti! Esmalt postitas Rudkovskaja Aršavinile vastuseks video, kus käib tants ja mäng. Sinna juurde käis Rudkovskaja sõnum: "See video ja tantsimine on just sinu jaoks tehtud. Ma olen alati imestanud, miks inimestele lähevad rohkem korda teiste lapsed kui enda omad. Ah jaa, ma unustasin täiesti, et jalgpallurid vist naeratavad kogu aeg."

 
 
 
View this post on Instagram

Андрей , Андрюшенька , Андрюша @andrey.arshavin10 - это видео и танцы только для тебя , прости что без Плюща , но зато в милейших пижамках @natayakim & @natayakimbeachclub . Мне всегда было интересно , почему чужие дети волнуют больше чем свои, но мне видимо этого не дано понять ))Да , совсем забыла , может футболисты всегда и улыбаются , а вот фигуристы ещё иногда бывают и в сценических образах ))) ❤️😻🔥🔥🔥 P.S . Не забываем , что сегодня я продолжаю розыгрыш роскошных вещей из моей коллекции ) Правила прежние , 10 комментарий после моего СТОП 🛑

A post shared by Yana Rudkovskaya (@rudkovskayaofficial) on

Ning siis oli Aleksandri enda kord Aršavinile vastulöök anda.

"Miks te ütlete minu kohta halbu asju?" küsis 7aastane poisike videos. "Keegi ei sundinud mind. Miks te ütlete, et ma peaksin kogu aeg naeratama? Kas ma olen mingi ullike või?!"