Foto: Sony
Esport
6. mai 2020, 10:35

SAHINAD: PlayStation 5 pood saab võimaluse igat mängu kohe proovida

Mida lähemale jõuab uute konsoolide ilmumine, seda kiiremini hakkavad pöörlema kuulujuturattad. Sel korral on kodaratesse kinni jäänud potentsiaalne infokilluke PlayStation 5 ambitsioonika omaduse kohta.

Nimelt vahendab Twitteri kasutaja PS5 Only (kes, nagu nimigi ütleb, jagab uudiseid vaid Sony järgmise konsooli kohta) ühte üpriski põnevat kõlakat. Neile on kõrva jäänud jutud, mis väidavad, et järgmise põlvkonna PlayStationi poes saab iga mäng demoversiooni, mida pole vaja isegi alla laadida.

Kasutaja saab kohe mängu tööle panna ning üürikest aega proovida. Kui kaalukauss langeb ostu poolele, võib ta mäng hõlpsalt alla laadida. Seda kõike muidugi teoorias, kuna hetkel pole tegemist enama kui pelga kuulujutuga.

Demode teema on mängutööstuses olnud üheks oluliseks jututeemaks juba aastaid. Kasutajate jaoks on tegemist olulise asjaga, mis aitaks neil paremini langetada otsuseid, milliste mängude peale raha kulutada ja millistele mitte. Mitmed arendajad-väljaandjad aga kardavad, et demoversioon kustutab õhinapõhiste ostjate esialgse entusiasmi.

Kui kõnealune kõlakas peaks tõeks osutuma, oleks huvitav teada, kuidas on Sony skeptilisemad mänguloojad demode leeri meelitanud.