Eddie Hall edastas Hafthor Julius Bjornssonile karmis toonis hoiatuse.Foto: Kuvatõmmis videost
Spordivaria
6. mai 2020, 15:21

Titaanide heitlus tulebki! Briti jõujuurikas lubab oma Islandi kolleegil pea otsast rebida

Islandi vägilane Hafthor Julius Bjornsson, keda tuntakse ka kui "Troonide mängu" tegelast nimega The Mountaian (Mägi) rebis läinud nädalavahetusel maast üles 501 kilo kaalunud kangi ning ületas nii ühe kilogrammiga seni Briti rammumehe Eddie Halli nimele kuulunud maailmarekordi. Seejärel esitas ta oma ammusele konkurendile väljakutse poksiringis kohtuda, et sotid lõplikult selgeks teha, kumb siis ikkagi kangem mees on.

Mõistagi ei saanud Eddie Hall väljakutsest loobuda ning põhimõtteliselt ongi kokku lepitud, et koroonapandeemia taandudes asutakse ringis teineteist tümitama. Kuid verbaalne äsamine käib juba praegu täie hooga.

"Ma ei tee seda raha pärast või sellepärast, et meil oleks vihavaen võistlustel konkureerimise pärast," põrutas Hall.

"Teen seda sellepärast, et sa nimetasid mind 2017. aasta maailma tugevaima mehe võistlusel petiseks. Ma ei saa seda unustada. Inimesed võivad selle unustada, kuid sina pole kunagi vabandust palunud!

Sa arvasid, et sina oleks pidanud tookord võitma ja andsid sellest inimestele teada. Ma ei suuda seda taluda. Seepärast kirjutangi neile paberitele alla, et anda sulle üks korralik õppetund - ning see tähendab seda, et ma teen su ikka korralikult tümaks!

Treenin, söön, magan ja taastun nagu ma seda kunagi varem pole teinud. Teen kõik endast oleneva, et astuda sinna ringi ja rebida sult raisalt pea otsast. Nii et Thor, asu treenima, kohtume ringis!"