Manuel Neuer ja eksabikaasa Nina Weiss.Foto: Vida Press
Kõmu
7. mai 2020, 13:41

OOTAMATU! Kaunitar kolis vanemate kodust otse miljonäri kaissu

Müncheni Bayerni ja Saksamaa koondise legendaarne jalgpallur Manuel Neuer võitis noore käsipalluri Anika Bisselli südame.

34aastane Neuer lahutas oma naisest Ninast kõigest nelja kuu eest ja nüüd liigub väravavaht juba 19aastase Bisselli seltskonnas.

Ajakiri Bunte kirjutab, et kuigi Bissellil on ka oma korter, siis viimasel ajal veedab ta suurema osa ajast Neueri luksuskodus. Samas toob ajaleht Bild välja, et veel äsja jagas Anika korterit oma vanematega. Tegemist on noore sportlasega, kes õpib kõrgkoolis modellindust.

Alates jaanuarist Saksamaa kuumima poissmehe tiitlit kandnud Neueri ja noore näki suhe pidavat olema tõsine, sest mees tutvustas piigat ka oma emale.

Kogu armastusloole lisab furoori ka Bisselli märgatav väline sarnasus Neueri endise abikaasaga. Täna jäi uus ja kuum paar esimest korda ka Bildi fotokaamera ette.

Neuer on kaasaegse Saksamaa jalgpalli üks edukamaid sportlasi. Ta on seitsmekordne riigi meister ja neljakordne karikavõitja. Korra on ta võitnud ka Meistrite liiga, koondise särgis krooniti Neuer maailmameistriks.