Foto: Codemasters
Esport
8. mai 2020, 10:16

VIDEO | Xbox Series X-i peal jookseb rallimäng „Dirt 5“ lausa 120 kaadrit sekundis

Käesoleva nädala neljapäeval tutvustas Microsoft meile esmakordselt mänge, mis demonstreerisid nende uue generatsiooni konsooli Xbox Series X võimekust. Üheks mänguks näidatute seas oli rallimäng „Dirt 5“.

Codemastersi hiljutine õrritamine läks täide, ent häid uudiseid ei pidanudki kaua ootama. Arkaadilikuma suunitlusega automäng näeb välja värvikirev, kiire ja pinev. Arendajate endi sõnul pole ükski mängusisene võidusõit teistega sarnanev. Samuti on teosele lisatud ka loopõhine mängulaad, kus astuvad üles legendaarsed häälnäitlejad Troy Baker ja Nolan North (kelle omavaheline suhtlemine on loodetavasti paranenud).

Lisaks jookseb see Xbox Series X peal 4K resolutsioonis, 60 kaadrit sekundis. Küll aga antakse kasutajatele lisavõimalus resolutsiooni arvelt kaadrisagedust tõsta. See tähendab, et kiirete masinatega kruusa- ja asfaltteedel vuramine on võimalik lausa 120 kaadrit sekundis.

„Dirt 5“ ilmub juba oktoobrikuus PC, PlayStation 4 ja Xbox One'i peale, ent jõuab (uute konsoolide ilmudes) ka PlayStation 5 ja Xbox Series X-i peale.

Teos kasutab Smart Delivery süsteemi, mis kujutab endast seda, et kui kasutaja ostab mängu Xbox One'i peale, ei pea ta seda hiljem Series X-i peale eraldi ostma.