Jelizaveta Tuktamõševa kurikuuls "striptiisikava" Quebecis toimunud iluuisugalal.Foto: Eric Bolte
Kõmu
7. mai 2020, 19:55

Kuum iluuisutaja vihjas, et võib mõnes meesteajakirjas kehavõlud letti lüüa

Alles mõne kuu eest teatas oma paljastavate kostüümide ja julgete väljaütlemiste poolest tuntud Venemaa iluuisustaar Jelizaveta Tuktamõševa, et  katsub edaspidi käituda nii, et meediaväljaanded ei peaks temaga seotud lugude pealkirju vürtsitama viidetega seksile või striptiisile. Ent nüüd on maailma- ja Euroopa meister libastunud, kui kinnitas, et on valmis paljastavaks fotosessiooniks mõnele meesteajakirjale.

"Ma jälgin Instagramis Maximi ajakirja ning see, mida seal näen, on tõeliselt ilus. Nad näitavad ilusaid naisi päris kehadega," kiitis 23aastane iluuisutaja.

Oma fännide suureks rõõmuks andis Tuktamõševa mõista, et võiks ka ise taolise fotosessiooni ette võtta.

"Kõige tähtsam on see, et need pildid oleks ilusad, mitte vulgaarsed - näiteks kaunis pesus. Esikaanel päris alasti poseerimisest ma siiski ei räägi," ütles venelanna.

Kahe aasta eest pälvis suurt vastukaja Tuktamõševa etteaste Quebecis toimunud iluuisuvõistluse galasõidul, kus ta kooris end lõpuks vaid rinnahoidja väele ja pani nii aluse teistegi iluuisutajate seas populaarsust kogunud striptiisi sugematega etteastetele. Mullu tunnistas ta aga ühes intervjuus ausalt, et iluuisutamisest parem on vaid seks.

 
 
 
View this post on Instagram

Шоу «горячий лёд» получился по настоящему горячим!🔥🔥🔥 Это был мой первый опыт организации собственного шоу. сказать что моя голова шла кругом-ничего не сказать! Но это точно стоило того...!безусловно , я бы не сплавилась без своей команды, которая мне помогала устроить этот праздник на льду! И конечно же без своих любимых друзей, которые по совместительству одни из лучших фигуристов мира! 😄 (повезло, да?) Именно наша тёплая, дружеская, семейная атмосфера сделала этот вечер незабываемым. Спасибо за участие всем спортсменам и Отдельное спасибо зрителям за поддержку! Люблю вас ❤️ обязательно повторим !)) 🦹🏻‍♀️ . . . The show “hot ice” turned out to be really hot! This was my first experience organizing my own show. to say that my head was spinning, to say nothing! But it was definitely worth it ... of course, I would not have fused without my team, which helped me arrange this holiday on ice! And of course, without your beloved friends, who are part of one of the best skaters in the world! 😄 (lucky yes?) It was our warm, friendly, family atmosphere that made this evening unforgettable. Thank you to all athletes for participation and Special thanks to the audience for their support! I love you ❤️ be sure to repeat!))

A post shared by Elizaveta Tuktamysheva (@liza_tuktik) on

Ent sportlikus plaanis ei läinud lõppenud hooaeg Tuktamõševal kõige paremini. Ta jäi Venemaa meistrivõistlustel neljandaks, mistõttu ei pääsenud tiitlivõistlustele sõitvasse koondisesse. See lõi lõkkele kuulujutud, nagu kavatseks ta 2022. aasta talioümpiale pääsemiseks kodakondsust vahetada, kuid ta on need jutud ümber lükanud ja kinnitanud, et soovib anda endast kõik, et olümpiaks taas Venemaa koondises olla.