Sergei Haritonov kastab end jäisesse vette ning on koroona eest kaitstud. Vähemalt nii ta ise arvab.Foto: Kuvatõmmis videost
Kõmu
7. mai 2020, 20:35

Vabavõitleja hulkus mööda Moskvat ja otsis köhivaid inimesi, et koroonasse nakatuda

Venemaa vabavõitleja Sergei Haritonov kiitleb sotsiaalmeedias, kuidas koroonaviirus teda ei morjenda - vastupidi, ta on valmis ka ise selle läbi põdema, et saada aimu, "mis tunne on".

"Kui keegi lähedal köhib, siis mul on sellest savi," teatas Haritov oma Instagrami jälgijatele. "Ma võin isegi ausalt tunnistada, et kui käisin Moskvas, luusisin kohtades, kus olid köhivad inimesed. Katsusin koroonaviiruse endalegi külge saada, et tunda, mida see siis endast kujutab, mis viirus see selline siis on.

Kahjuks või õnneks seda ei juhtunud. Järelikult minu immuunsüsteem toimib."

Immuunsüsteemi toetamiseks tavatseb vabavõitleja end jäisesse jõevette kasta. See on tema arvates ka parim kaitse koroona vastu.

 
 
 
View this post on Instagram

Смой коронавирус ледяной водой!!! Только вперёд!!! @bellatormma @ufc @bellatorkb @ufceurope @m1global @zharafight #bottlecapchallenge #камчатка #коронавирус #coronavirusitaly #corona #coronavirusitalianews #хабаровск#екатеринбург#спорт#подготовка#сборы#америка#россия#европа#украина#казахстан#беллорусия#минск#команда#Тольковперединешагуназад#самбо#дзюдо#армейскийрукопашныйбой#универсальныйбой#бокс#кикбоксинг#грекоримскаяборьба#вольнаяборьба#слававдв#победа2020

A post shared by Sergey Kharitonov (@kharitonovmma) on

Ühtlasi kiidab mees Valgevene presidenti Aleksander Lukašenkat kui "kõige adekvaatsemat koroonaviiruse eksperti planeedil", kirub aga Venemaa valitsuse sisse seatud kitsendusi, mis on kaasa toonud  "seadusevastased trahvid, võimu kuritarvitamise ning süütute inimeste arreteerimise".