Earl ThomasFoto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
8. mai 2020, 10:59

Tippsportlase grupiseks sai ootamatu lõpu – relvastatatud abikaasa sattus mehele peale ja lubas kõik maha lasta

Ameerika jalgpalliliiga NFLi tähtmängija Earl Thomase kahe naise ja vennaga toimunud grupiseks sai ootamatu lõpu, kui mehe abikaasa Nina sõbrannadega armupessa tormas.

Politsei andmeil oli abikaasa varustatatud Beretta püstoliga, millega ta Baltimore Ravens mängivat Earl Thomast sihtis. Üks toas viibinutest filmis mobiiliga olukorda ja videos olevat selgelt näha, et Nina Thomas sõrm oli päästikul.

Naine enda sõnul eemaldas relvast salve ja tahtis vahelejäänuid lihtsalt ähvardada. Politsei sõnul Nina Thomas ei teadnud, et tegelikult oli Berettas üks kuul ja aktsioon oleks võinud lõppeda fataalselt. Earl Thomase õnneks suutis ta naiselt relva enne kätte saada, kui viimane seda kasutada jõudis.

TMZ sõnul sihtis Nina ka naisi, kes meestega hullasid. "Mul on midagi teie kõigi jaoks, hoorad!" karjus ta. Samuti ähvardas üks Nina Thomase sõbranna grupiseksis osalejaid noaga. Politsei jõudis sündmuskohale, kuna naabrid kaebasid lärmi üle, ja nägid vaatepilti, kus Nina ajas õues taga särgita mehi.

Nina Thomas leidis abikaasa armupesa, kui logis sisse mehe Snapchati kontole, kus oli Earli näha teise naisega. Mees süüdistust ei saanud, aga Nina Thomas sai abikaasa ja tema väidetava armukese suhtes lähenemiskeelu.

"Selle asemel, et meist rääkida, palvetage meie eest," sõnas Ameerika jalgpallur Instagrami postituses. "Selliseid asju juhtub. Me üritame oma elu elada nii hästi, kui võimalik. Mõnikord asjad lihtsalt ei lähe planeeritult."

Earl ja Nina Thomas abiellusid 2016. aastal. Mees on NFLi üks paremaid kaitsemängijaid, kes võitis 2014. aastal Seattle Seahawksi ridades Superbowli.