Mait Toom koos Flora fännidega.Foto: Alar Truu
Jalgpall
10. mai 2020, 10:55

Florast skandaaliga lahkunud mängija: ilmselgelt ei teeks ma seda mitte kunagi uuesti

2018. aasta septembris lahvatas Flora ja Levadia jalgpalliklubide vahelisel matšil ootamatu skandaal: Flora väravavaht Mait Toom näitas oma tiimi fännidele keskmist sõrme ja oli lõpuks sunnitud klubist lahkuma.

Intsidendi järel läks tribüünile fänne rahustama peatreener Jürgen Henn. Toomil oli Floraga kehtiv leping, kuid klubi ja fännide vahelistel koosolekutel jõuti otsuseni, et väravavaht enam Florat ei esinda. Kui nad alistasid veidi hiljem 4 : 0 Tammeka, tähistas Zakaria Beglarišvili väravat Mait Toomi särgiga.

Liiga üheks paremaks puurilukuks kerkinud Toom siiski kauaks töötuks ei jäänud: juba novembris tehti vahetustehing, mis viis ta Paidesse. Flora sai vastu perspektiivika kaitsja Michael Lilanderi.

Nüüd käis Toom Soccernet.ee podcastis „Pikk ette ja ise järele“ ning vaatas toonastele sündmustele põgusalt tagasi.

„Väga keeruline aeg karjääris. Enda impulsiivsuse pealt tehtud... Nimetame ausa nimega, lollus, tekitas karjääri keerulise hetke,“ meenutas Toom. "Õnneks suutsin sealt päris kenasti välja tulla. Ilmselgelt ei teeks ma seda mitte kunagi uuesti, aga mida sa oled juba teinud, ei saa tagasi võtta.“

Loe refereeritud ariklit ja kuula saadet portaalis Soccernet.ee.