Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez.Foto: Vida Press
Kõmu
27. mai 2020, 18:51

USA sporditähe pulmaöö lükkus edasi! Jennifer Lopez: „Mu süda on veidi murdunud.“ (1)

USA pesapallilegend Alex Rodriguez semmib juba 2017. aasta algusest maailmakuulsa lauljatari Jennifer Lopeziga. Paar kihlus mullu märtsis ning pulmad pidid toimuma tänavu suvel.

Nüüd lõi koroonaviiruse pandeemia plaanid segamini. Nädalaid kestnud mõttetalgute järel jõuti ühisele otsusele, et haiguspuhangu tõttu peab peo edasi lükkama. Samas ei täpsustatud külalistele saadetud kirjas, millal pulm toimub. Väidetavalt otsivad nad uut kuupäeva sügiskuudesse.

Äsja võttis teadmata tulevikku lükkunud pulmade teemal sõna ka Lopez isiklikult. „Mu süda on veidi murdunud, sest meil olid suured plaanid. Jumalal on alati veel suurem plaan ja eks nüüd peame ootama ja vaatama,“ rääkis Lopez saates Today Show.

„Praegu ei toimu erilist planeerimist. Eks olen ikka veidi pettunud, sest tahtsin pärast Super Bowli ja World of Dance'i aja maha võtta ja seda justkui teengi... Samas oli kogu suveks ja aastaks nii palju asju planeeritud, kuid nüüd on kõik ooterežiimil.“

44aastane Rodriguez mängis 22 hooaega maailma tugevaimas pesapalliliigas MLB. Ta pääses 14 korda All-Star meeskonda ja 2009. aastal krooniti ta New York Yankeesi ridades ka World Seriesi tšempioniks.

Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez. Foto: Reuters/Scanpix