Christian Eriksen.Foto: PA Images/Scanpix
Jalgpall
11. mai 2020, 11:42

Koroonaviiruse nöök! Itaalia tippklubisse läinud jalgpallistaar ööbib treeningkeskuses ja treenib parklas

Talvel Tottenham Hotspurist lahkunud ja Milano Interiga liitunud Christian Eriksen pole endale Itaalias veel korralikku elupaika leida jõudnud. Praeguses olukorras on seda ka keeruline teha ning seetõttu otsustas taanlane ööbida klubi treeningkeskuses.

Jaanuaris Milanosse saabunud ja Interi eest kaheksas kohtumises kaasa teinud Eriksen ütles, et kaalus võimalust minna mõne tiimikaaslase juurde, kuid lõpuks otsustas treeningkompleksi kasuks.

"Mõtlesin, kas rääkida Romelu Lukaku ja Ashley Youngiga, kuid neil on pered, kelle eest hoolitseda. 14 päeva kellegi diivanil magada on mulle liiast. Selle asemel jäin klubi treeningkeskusesse koos koka ja viie töötajaga, kes on end karantiini pannud, et pereliikmeid kaitsta," vahendas Erikseni sõnu The Sun.

Olukord Itaalias on igas mõttes keeruline. Kui Eriksen ühel päeval poodi läks, peatas ta kinni politsei, kes kontrollib, et inimesed piirangutest kinni peaksid.

"Politsei pidas mind kinni ning pidin oma pigem kehvas itaalia keeles selgitama, millega tegelesin, kuhu läksin ning miks ma oma kodust lahkusin. Peame järgima treeningplaane, mida klubi saadab, samuti toitumiskavasid. Olen jooksutrenne teinud parklas ning arvutasin, et saan joosta 35 meetrit, siis pean ümber pöörama ja 35 meetrit tagasi jooksma. Ma pole palli seitse nädalat puutunud. Nii pikka pausi pole mul elu jooksul olnud ja tunnen sellest [jalgpallimängust] tõeliselt puudust," lausus Eriksen.