Ott Tänak (paremal) ja Sebastien OgierFoto: AFP/Scanpix
WRC
11. mai 2020, 21:07

Ott Tänak koostööst Sebastien Ogier’ga: paljud hoiatasid mind, et ta on keeruline inimene, kes töötleb vaimselt

Valitsev autoralli maailmameister Ott Tänak rääkis DirtFishile antud avameelses intervjuus kuuekordsest maailmameistrist Sebastien Ogier’st.

Ta meenutas seika sellest eelneval hooajal, kus Poola rallil oli eestlane ähedal karjääri esimesele MM-etapi võidule, aga jäi sellest rehvi purunemise tõttu ilma. Tänak oli murtud, ent eestlase ebaõnne tõttu poodiumi kõrgemale astmele tõusnud prantslane tõstis noore kolleegi enda kukile, et anda mõista, kes oli tegelikult võitu väärt

„Sel hetkel ma ei tundnud Sebi väga - tema oli staar, mina eikeegi. Olin teda lihtsalt varem tervitanud,“ meenutas Tänak.

Tänak oli Ogier’ meeskonnakaaslane 2017.aastal M-Spordi tiimis ning kuigi teda oli hirmutatud, siis kujunes kõik vastupidiseks.

„Hilisem koostöö temaga oli aga positiivne üllatus, sest mind hoiatati tema eest, et ta on keeruline inimene, kes töötleb inimesi vaimselt ja teeb muid trikke. See tundus hirmutav, ent tegelikult on ta tõeline professionaal. Kindlasti üks paremaid meeskonnakaaslaseid, kes mul olnud,“ lisas Tänak.