Reggie Jackson, autogurmaan.Foto: EZRA SHAW
Kõmu
12. mai 2020, 14:42

TOHOH! Mayweatheri autopark kahvatub masinate kõrval, mis seisavad pesapallilegendi garaažis

Rusikaga miljoneid kokku löönud Floyd Mayweatherile meeldib ikka oma varandusega eputada ja näiteks hiljuti sai teatavaks, et ta on lausa nii peen mees, et hoiab oma musti autosid Los Angeleses ja valgeid Las Vegases. Ent The Suni uuring paljastas, et Mayweatheri autokollektsioon pole kaugeltki kõige hinnalisem, mis mõnele (endisele) sportlasele kuulub.

Kuigi Mayweatheri 23 miljonit eurot väärt autopark pole laita ja seal leidub nii Rolls-Royce'i luksusmudeleid, Ferrarisid kui ka Bugattisid, siis pesapallilegend Reggie Jackson, hüüdnimega mister Oktoober, edestab teda ikka päris pika puuga.

Nii hinnatakse Jacksoni masinapargi väärtuseks 57 miljonit eurot, kusjuures see sisaldab ka sellist mudelit nagu Ferrari 275 GTB/4, mille hind üksi olevat pea sama suur kui kogu Mayweatheri kollektsioonil!

Üldiselt on praegu 73aastane Jackson keskendunud aga Ameerika klassikaliste autode, peaasjalikult Chevrolet'de kogumisele. Tema kollektsiooni väärtus oleks veelgi suurem, kuid seitsme aasta eest oli ühes tema garaažis suur tulekahju, mille tagajärjel hävis 35 masinat.

Jacksoni ja Maywetheri järel hõivab edetabeli kolmanda rea jalgpalli superstaar Cristiano Ronaldo, kelle käsutuses luksusautosid 18 miljoni euro väärtuses.

Järgnevad Jenson Button (vormel 1, 6,8 miljonit), Samuel Eto'o (jalgpall, 6,3 miljonit), John Cena (profimaadlus, 5,7 miljonit), LeBron James (korvpall, 5,1 miljonit), Justin Verlander (pesapall, 4,3 miljonit), David Beckham (jalgpall, 4,2 miljonit) ja esikümne lõpetab Shaquille O'Neal (korvpall, 4 miljonit).