Bob (paremal) ja Mike Bryan (taga vasakul).Foto: AFP/Scanpix
Kõmu
13. mai 2020, 11:35

Indrek Tustiti hoolealuste kaklus | Mike Bryan venna kohta: ta oleks mu kindlasti tapnud!

Legendaarsed USA tennisemängijad Bob ja Mike Bryan, keda abistab eestlasest füsioterapeut ning füüsilise ettevalmistuse treener Indrek Tustit, rääkisid meediale oma suurimast kähmlusest.

"2006. aastal oli meil väga halb võitlus ja isegi kaklus. Võitsime küll esimeses ringis, kuid olime väga väsinud ja metsikult näljased ning siis hakkas treener [David MacPherson] meie mängu analüüsima. Süüdistasime teineteist ja keegi polnud meid takistama - istusime auto tagaistmel. Bob lõi mulle vastu pead. Ma vastasin. Auto sõitis kogu tee küljelt küljele, sest me ei suutnud peatuda,“ rääkis Mike.

Ta jätkas: "Jõudsime kohale, palusime juhilt vabandust ja läksime koju. Korterisse minnes äigas Bob mulle veel ühe obaduse kuklasse. Lükkasin ta pikemalt mõtlemata trepist alla ja jooksin kohe vannituppa, sest ta oleks mind kindlasti tapnud. Lõpuks purustas lihtsalt kitarri. Nii see kõik oli, õhtul naersime sõbralikult kogu selle olukorra üle."

Mike lisas, et see polnud viisakas ja õige käitumine, ent niisugused olukorrad aitavad auru välja lasta. „Nii suuri tülisid pole meil enam olnud, vahel juhtub väikeseid pahandusi. Kuid pärast seda suurt kaklust võitsime Wimbledoni turniiri,“ lausus Mike.