Alan „Dutch“ SchaeferFoto: Illfonic / Sony
Esport
13. mai 2020, 13:30

Mis sai Arnold Schwarzeneggeri tegelaskujust „Kiskja“ filmis peale tiitreid? PS4 mäng pakub vastuseid!

Aastal 1987 nägi ilmavalgust legendaarne märulifilm „Kiskja“, kus kamp sõdureid sattusid vastamisi nimitegelasest tulnuk-kütiga. Linateos kulmineerus eepilise võitlusega, kus Arnold Schwarzeneggeri poolt kehastatud Dutch suutis verejanulise kiskja küüsist pääseda. Aga mis sai edasi?

Just seda hakkab uurima hiljuti PlayStation 4 (ja ka PC) peal ilmunud üksikisikuvaates mitmikmäng „Predator: Hunting Grounds“. 26. mail jõuab teosesse esimene lisapakk, mis sisaldab just Schwarzeneggeri poolt kuulsaks mängitud tegelast.

Tasuta lisanduvad teosesse audiofailid, mis paljastavad, mida Dutch peale Kiskja alistamist on teinud. Kõik, kes Dutchina mängida tahavad, peavad aga raha maksma. Lisaks saavad tasulise versiooni soetajad varajase ligipääsu erinevatele relvadele (mis hiljem, juunikuus kõikidele tasuta kättesaadavad).

Oma arvustuses kirjutasin mängu kohta järgmist: „„Predator: Hunting Grounds“ on mäng, millel on kindel eluiga. Tuntud filmifrantsiisi turjal ratsutamine võib küll ligi meelitada tulihingelisi fänne, ent kui esmane kiindumus kaob, kaovad ka mängijad ning tulevikus viliseb serverites tuul. Seni aga tuleb rauda taguda kuniks see kuum on, sest puudustest hoolimata pakutakse mõneks üürikeseks hetkeks täiesti arvestatavat meelelahutust.“ 

Alan „Dutch“ Schaefer Foto: Illfonic / Sony