Dennis Rodman, elumehest korvpallistaar. Foto: Mark J. Terrill
Kõmu
15. mai 2020, 17:48

VALUS! Seksimaia Rodmani voodiseiklused lõppesid kolmel korral murdunud peenisega (2)

Netflixis jooksev seriaal "Viimane tants" on Chicago Bullsi 1990. aastate legendaarsest kossutiimist teinud selle kevade kõige kuumema spordivõistkonna. Põhiline tähelepanu koondub mõistagi Michael Jordani ümber, kuid palju mahlakat kõneainet pakub ka meeskonna "paha poiss" Dennis Rodman. Näiteks The Sun meenutab, et suur seksisõber Rodman ei saanud oma valusamaid vigastusi mitte korvpalliplatsil, vaid hoopis voodirõõme nautides: mees murdis selle tegevuse käigus oma peenise lausa kolmel korral!

"Esimene kord juhtus see Dallases. Olin terve päeva joonud ja pidutsenud ja õhtuks täis nagu tinavile. Kuid muidugi läksin lõpuks oma toonase tüdruksõbraga voodisse," pajatas Rodman.

"Ta armastas seksi ja ütles: proovime täna midagi erinevat - mine sinna, võta hoogu, jookse ja hüppa mulle peale."

Mõeldud-tehtud. Kuid paraku lõppes hüpe Rodmani meheau jaoks kurvalt - kostus raksatus ning kohe oli kogu voodi verd täis.

"Ta karjus: mu jumal, ta on surnud, ta on surnud, ma tapsin ta! Ma siis ütlesin, et, ei kullake, murdsin lihtsalt oma riista."

Kui sama asi Detroidis teist korda juhtus, oli peenis Rodmani sõnul välja näinud justkui "läbik*****d porgand".

Õnnetus juhtus sel pikantsel põhjusel, et keegi tütarlaps nimega Tracey oli lugenud raamatut, kus tutvustati oraalseksi imelist maailma ning ta soovis õpitut kohe Rodmani peal praktiseerida.

"Ta pööras end korraga ringi ja tõukas kuidagi... Ja jälle käis raksatus. Jälle olid kõik kohad verd täis ja ma ei suutnud midagi teha," nentis kossumees.

Et kaks ei jää kolmandata, on teada tõde. Ka seekord, nüüd New Yorgis, põhjustas vigastuse suuseksi alal asjatundmatu neidis. Taas tuli ette võtta sõit haiglasse, kus doktor oli sunnitud tõdema: korvpalluri peenis on taaskord pooleks murtud.