Lionel Messi ja tema kaunis kaasa Antonella Roccuzzo.Foto: CHRISTIAN HARTMANN
Jalgpall
15. mai 2020, 19:21

„Nagu vaataks oma vanemaid miilustamas!“ Messi kirglik suudlus pani sotsiaalmeedia kihama

Oma seadusliku abikaasa suudlemine ei tohiks olla ju väga suur patt või suisa keelatud tegevus? Paljud vutifännid üle maailma näikse aga just nii arvavat, kui kommenteerivad Messi ja tema abikaasa Antonela Roccuzzo kirglikku suudlust Puerto Rico räppari Residente uues muusikavideos.

Lisaks Messile ja Roccuzzole astuvad "Before the World Ends" nimelises laulus üles paljud kuulsad paarid, nagu näiteks Hollywood staar Ben Affleck ja tema kaaslanna Ana de Armas või Mehhiko poksija Saul "Canelo" Alvarez ja tema silmarõõm Fernanda Gómez.

Kuid kõige enam jääb arvustajatele hambusse kuuekordne Ballon d'Or võitja Messi. Sotsiaalmeedia otse kihab ning paljud fännid ei suuda leppida, et näevad Messit sellises kontekstis. 

"Miks nad seda filmisid?" ahastab üks kodanik, lisades postitusele posu nutunäolisi emotikone.

"Kas te võiksite palun Messi suudluse postitamise lõpetada," anub teine.

Kolmas ütleb, et vido on "häiriv" ning võrreldav sellega, kui näha enda vanemaid miilustamas. "Kas kaamera taga oli üks Messi poegadest?" viskab ta õhku ka intrigeeriva küsimuse.

Neljas aga leiab, et ilmselt on nüüd oodata Messi suure konkurendi Cristiano Ronaldo vastulööki - ning ilmselt ei saa see olla midagi vähemat, kui portugallase ja tolle mõrsja Georgina Rodriguezi seksivideo! 

Messi ja Roccuzzo kasvasid koos üles Argentiinas Rosarios ja on juba pikka aega leibasid ühes kapis hoidnud. Neil on kolm poega, Thiago, Mateo ja Ciro.

 
 
 
View this post on Instagram

Mi vida❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on