DeAndre Baker New York Giantsi särgis NFLis tegusid tegemas. Peagi tuleb tal ilmselt selga tõmmata vanglariided.Foto: BRETT CARLSEN
Kõmu
15. mai 2020, 19:49

Miljonäridest NFLi mängijad korraldasid erapeol jõhkra röövi

Kuigi ameerika jalgpallurid DeAndre Barker ja Quinton Dunbar pistavad NFLis mängides hooaja eest taskusse mitmeid miljoneid dollareid, ei kohkunud nad tagasi, kui oli võimalik korraldada relvastatud rööv. Nüüd on mõlemad mehed tagaotsitavad.

Karmid sündmused hakkasid arenema Miami lähedal ühel erapeol. Korraga oli tekkinud tüli, mille käigus oli New York Giantsi äärekaitsja Baker haaranud tulirelva.

Paugutamiseks siiski ei läinud, kuid Baker, Seattle Seahawksi mängija Dunbar ja veel kaks meest asusid relva ähvardusel tühjendama teiste külaliste rahakotte, samuti rebisid nad endale mõningate kodanike käekellad ja muidki väärisesemeid. Sularaha saanud röövlid umbes 7000 dollari jagu, kuid kellad olid tõeliselt hinnalised, üks maksnud väidetavalt lausa 25 000 dollarit. Seejärel lasti majast varvast.

27aastase Dunbari aastapalk on 3,25 miljonit dollarit, 22aastane Baker oli aga mullu koos boonustega taskusse pistnud üle kuue miljoni dollari. Võib arvata, et kui mehed tabatakse, ootab neid kohtus süüdi mõistmise korral pikk vanglakaristus ning oma sportlaskarjäärile võivad nad joone alla tõmmata.