Ezequiel Lavezzi ja Natalia Borges on hädas.Foto: AFP /Scanpix, Natalia Borgese Instagram
Kõmu
15. mai 2020, 22:14

Hooletus ees, õnnetus taga: vutistaari ja tema kuuma kallima seksivideod sattusid väljapressijate kätte

Tundub, et Argentiina jalgpallikoondise ning Paris Saint-Germain ja Napoli lähimineviku ründestaar Ezequiel Lavezzi on ka väikestviisi filmimees. Nimelt on ta videolindile ja fotodele jäädvustanud mõningaid episoode enda ja oma modellist elukaaslase Natalia Borges intiimelust, kuid paraku on need pikantsed materjalid mingil põhjusel jõudnud pahalaste kätte, kes on asunud vutistaarilt raha välja pressima. 

Argentiina väljaande La Nacioni andmetel nõuavad väljapressijad iga video või foto eest 4500 eurot - või vastasel juhul tehakse need internetis avalikuks!

Lavezzile ja Borgesele lähedal seisev isik rääkis ajalehele, et väljapressijad võtsid paariga ühendust Instagrami vahendusel.

"Nad kirjeldasid videote sisu, mis näitab, et ilmselt on need neil tõesti olemas," ohkas allikas.

 
 
 
View this post on Instagram

Sending good vibes!❤️❣️

A post shared by Natalia Borges (@natalia_borges) on

Lavezzi on pöördunud oma advokaatide poole, et halvem ehk videote avalikuks saamine ära hoida, samuti on ta teinud avalduse politseisse. 

35aastane argentiinlane, kes koondist esindas 51 korral, tõmbas profikarjäärile joone alla mullu detsembris. PSG ridades võitis ta neli Prantsusmaa meistritiitlit, Napoliga Itaalia karika. Viimati esindas ta Hiina klubi Hebeid.