Ott Kiivikas pääses haiglast koju.Foto: Ott Kiivikase Instagram
Spordivaria
15. mai 2020, 22:49

FOTO | Kodusele ravile pääsenud Ott Kiivikas andis kõigile meestele tähtsa soovituse

Kahepoolse kopsupõletiku ja trombiga haiglaravil viibinud Eesti tippkulturist ja treener Ott Kiivikas andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et saab ravi jätkata kodus.

"Olen lastud just ka kodusele ravile! Huraaaa!!!" rõõmustas Kiivikas. "Tahan tänada oma kallist kaasat Cassyt, kelle utsitamise tagajärjel sain ma õigel ajal ravile. Lisaks tänan väga oma raviarste, veel erialaarste, kes kõikvõimalike uuringuid tegid ja loomulikult suurt hulka haiglaõdesid, kes minu eest soojalt igapäevaselt hoolitsesid. Raske on seda tänu sõnadesse panna! 

Kõigile teistele mehepoegadele, kes on sama kanged kui mina - soovitan siit kogemusest võtta kaasa soovitus. Kui tunned valu, ära häbene pöörduda abi saamiseks arsti juurde! Muidu võib olla liiga hilja....

Tänan lõpetuseks kõiki, kes on kas kirjutanud või helistanud ja tundnud muret minu tervise pärast. Teid on olnud väga palju ja ma olen väga tänulik selle eest, et see teile korda on läinud. Olge terved!"

 
 
 
View this post on Instagram

Tänases ajakirjas Kroonika pikem artikkel minu haiguse tagamaadest ja täpsemast diagnoosist. Ühtlasi olen lastud just ka kodusele ravile! Huraaaa!!! Tahan tänada oma kallist kaasat Cassyt @gajanefilan, kelle utsitamise tagajärjel sain ma õigel ajal ravile🤗. Lisaks tänan väga oma raviarste (nendi endi soovil jäävad anonüümseks), veel erialaarste, kes kõikvõimalike uuringuid tegid ja loomulikult suurt hulka haiglaõdesid, kes minu eest soojalt igapäevaselt hoolitsesid. Raske on seda tänu sõnadesse panna! ❤ Kõigile teistele mehepoegadele, kes on sama kanged kui mina - soovitan siit kogemusest võtta kaasa soovitus. Kui tunned valu, ära häbene pöörduda abi saamiseks arsti juurde! Muidu võib - olla liiga hilja....😢 Tänan lõpetuseks kõiki, kes on kas kirjutanud või helistanud ja tundnud muret minu tervise pärast. Teid on olnud väga palju ja ma olen väga tänulik selle eest, et see teile korda on läinud. Olge terved!🥰🤗 https://m.kroonika.delfi.ee/article.php?id=89863951 #stayhealthy #backathome

A post shared by Ott Kiivikas (@ottkiivikas) on