UUS REAALSUS: Leipzig ja Freiburg madistasid eile kummitusstaadionil nagu ka ülejäänud Saksamaa Bundesliga meeskonnad.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
17. mai 2020, 11:35

Borussia treener publikuta jalgpallist: lööd värava, aga midagi ei juhtu – see on äärmiselt veider

Suur jalgpall naasis eile koroonapausilt, kui Saksamaa kõrgliigas mängiti kuus 26. vooru matši, kuid tühjade tribüünide ees ja erinevate piirangute saatel. Mitmed asjaosalised nentisid, et see oli üks veider kompott.

Düsseldorfi Fortuna peatreener Uwe Rösler: "Päev oli pisut kummaline. Olen emotsionaalne mees, mulle meeldib mängija käte vahele võtta, mida ma ilmselgelt ei saanud täna (eile – M.T.) teha."

Dortmundi Borussia peatreener Lucien Favre: "Staadionil polnud mingit lärmi. Lööd värava või annad suurepärase söödu, aga midagi ei juhtu. See on äärmiselt veider."

Dortmundi Borussia mehed tähistasid väravat distantsilt, kuigi tavapärane embamine polnud otseselt keelatud. Foto: AFP/Scanpix

Freiburgi juhendaja Christian Streich: "Mõistagi on kurb, et fännid ei saa mängu vaadata, et me ei saa kohtuda ning minna ja mängida seda mängu koos. Selline asi ei saa jätkuda lõpmatuseni. Ent ma ei eeldanud, et fännide puudumine langetab kvaliteeti ja nagu nägime, ei langetanudki." 

Kui suurem osa meeskondi tähistas väravaid distantsilt, siis Berliini Hertha mehed embasid üksteist nagu tavaolukorras. Paljud inimesed kirtsutasid seepeale nina, kuid säärane tegu polnud otseselt keelatud. Hertha treener Bruno Labbadia kaitses oma hoolealuste käitumist.

"On fakt, et see on osa jalgpallist," sõnas ta. "Meid on nii palju testitud, et saame seda lubada. Kui enam ei või isegi tähistada, laguneb kogu kompott koost. Olen õnnelik, et tiimil oli täna rõõmustamiseks põhjust."

Berliini Hertha mängijad tegid värava järel grupikalli nagu tavaolukorras. Foto: Reuters/Scanpix

Täna kell 16.30 kohtuvad Köln ja Mainz ning kell 19 Berliini Union ja Müncheni Bayern.

Standings provided by SofaScore LiveScore