Cristiano Ronaldo ja tema kallim Georgina Rodriguez.Foto: Vida Press
Kõmu
18. mai 2020, 16:53

FOTOD: mitu iluoperatsiooni läks tarvis, et teha Ronaldost unelmate prints?

Jalgpallur Cristiano Ronaldo on maailma populaarseim sotsiaalmeediastaar: teda jälgib Instagramis koguni 219 miljonit inimest.

Ronaldo edu algas loomulikult vutiväljakult, kus temast on saanud üks aegade säravamaid mängijaid, kuid suure osa portugallase brändist moodustab jalgpalliväline Ronaldo, kes on muuhulgas aluspükstemodell. Lühidalt võib asja ehk kokku võtta: kõik mehed tahaks olla nagu Ronaldo, kõik naised tahaks endale Ronaldot.

Väravakütt pole aga üldse mitte alati olnud selline, nagu teda mäletame. Ajas on muutunud nii oskus palli lüüa kui ka tema välimus. Kui Ronaldo noorena Manchester Unitedisse kolis, oli tegemist vaesest perest pärit noorukiga, kelle hambad kasvasid risti ja juuksed olid segamini.

Peagi hakkas kõik aga muutuma. Möödusid aastad ning varsti jooksis väljakule modellivälimusega härra. Läbi aastate on nuputatud, kui palju iluoperatsioone on Ronaldo enda nahal proovinud. Üldiselt jõuavad eksperdid lühikese vastuseni: palju!

The Sun võttis omal ajal appi ilukirurgi Alex Karidise, kes aitas veidi lahata, kui suure raha eest on Ronaldo end kõpitsenud.

  • 2000 naela aastas kulub otsaesise ja silmade Botoxiga täitmisele.
  • 1500 naela aastas kulub põskede Botoxiga putitamisele.
  • 20 000 naela kulus hambumuse parandamiseks.
  • 10 000 naela kulus juuste siirdamisele.
  • 5000 naela kulus nina ümberehitamiseks. Ronaldo nina on pisem kui karjääri alguses.