Sisuturundus
21. mai 2020, 09:00

VAATA FOTOSID: Krista Lensin avaldab, kuidas kaotas 10 kilogrammi 

Krista Lensin leidis ideaalse viisi, kuidas olla suveks valmis ja saada laitmatu keha. Uuri välja, kuidas sai Krista sellega hakkama ilma jõusaalis käimata, tablette võtmata või paastumata. Sinu unistus laitmatust suvefiguurist on saamas tõelisuseks.

Mida sa tegid kaalu kaotamiseks varem?

Olen proovinud erinevaid dieete – tavaliselt ikkagi neid, mis on parajasti moes. Ma olen proovinud mitu nädalat valmistehtud toite. Iga päev tuuakse sulle koju kotitais värskelt valmistatud roogasid. See on küll korraks tõhus, aga ka väga kallis. Samuti olen korduvalt katsetanud ketoosi, see aga nõuab suurel hulgal rasvase toidu tarbimist. Olen käinud paastulaagris, mis on hea võimalus puhastada organismi, aga liigsed kilod tulevad tavalise toiduga kiiresti tagasi.

Mis sa arvad, miks sul ei ole kaalulangetus varem õnnestunud?

Ma arvan, et suurim põhjus kaalukõikumises on olnud ebakorrapärane järgimine, kiire elustiil ja mõne dieedi puhul näljatunne, mis kindlasti demotiveerib ning halvab sinu tervisliku mõtlemise.

Räägi meile, miks sa otsustasid nüüd hakata kaalu kaotama.

Mul oli alustamiseks ideaalne aeg. Olin motiveeritud, kodune, palju rahulikuma elustiiliga ning valmis ennast oma tervise ja figuuri nimel kokku võtma. Selle dieedi suurim pluss on, et saad planeerida kogu nädala ette ning tegelikult muutub tänu tervislikule menüüle kogu su mõttemaailm ning ka sinu pere toidulauale tekivad uued, huvitavad ja maitsvad toidud. See dieet sobib ideaalselt inimesele, kes ei ole muidu superkokk ja pidev trenniinimene, kilod kaovad nagunii, tuleb vaid olla süsteemne.

StockholmDiet.com-i pakkumine – registreeri kohe ja alusta, millal soovid, toitumiskava on saadaval sinu StockholmDieti profiilil.

Kui raske oli seda toitumiskava järgida?

Etteantud menüü on lihtne, väga maitsev ega nõua palju aega ja suuri oskusi. Ideaalne on lõunasöökide puhul ka see, et saab teha kahe päeva kogused korraga valmis. Toidukorvi saab planeerida nädalaks, mis tähendab, et alati on kõik vajalik kodus olemas. Kuna soolast tuleb loobuda, saavad maitsemeeled tuttavaks paljude imeliste maitseainetega, mis on väga põnev ja nauditav. Iganädalane abi ja toetus tiimilt annab jõudu ning kui midagi ei maitse või ei sobi, leitakse alati kiiresti lihtne lahendus. Mulle väga sobib ja meeldib selline koostöö.

Mida soovitad ülekaalulistele inimestele?

Ma siiralt soovitan teha hinges see otsus alustada ja lihtsalt hakata pihta. Kevad on selleks kindlasti parim aeg! Esimest korda elus soovitan: osta koju kaal, sest esimese nädalaga kaovad kindlasti kilod ning sealt edasi on ainult suur rõõm ja uhke tunne oma edusamme jälgida. See dieet töötab isegi siis, kui sa ainult jälgid toitumiskava ega tee trenni ja pole aktiivne. Ma olen elav näide sellest, et kaalulangetus Stockholmi dieediga on võimalik. Ma ei tunne näljatunnet, energiat on rohkem ja enesetunne paraneb väga kiiresti.

Mine lehele Stockholmdiet.com, täida test ja saa toitumiskava, mis põhineb sinu individuaalsetel parameetritel. See on põhjus, miks kava toimib palju tõhusamalt kui teised. 

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava! Tähelepanu! Kasuta eriti soodsat võimalust nüüd, aga alusta siis, kui ise soovid, sest salenemiskava on sinu Stockholmi dieedi profiili all alati kättesaadav!