Foto: Infinity Ward / Activision
Esport
20. mai 2020, 14:48

KAVAL TRIKK! „Warzone“ sisaldab ohtralt vihjeid tänavuse „Call of Duty“ kohta

Tänavu kevadel ilmunud „Call of Duty: Warzone“ ei ole ainult ülimalt edukas battle royale mäng, vaid ka ideaalne viis, mille abil Activision edukalt enda järgmiseid teoseid turundada saaks. Näiteks on praegu alustatud vihjetega põhiseeria järgmise osa kohta.

Juba varasemalt oleme kirjutanud sellest, et tõenäoliselt on sel sügisel ilmuv „Call of Duty“ 2010. aastal ilmunud „Black Opsi“ uusversioon. Seda näikse kinnitavat ka „Warzone'i“ kaardil leitavad punkrid, mille sisse ametlikult küll veel piiluda ei saa. Siiski on suutlikumad mängurid end ukse vahelt sisse pressida ning märganud, et punkris on peidus külma sõja aegsed relvad ja tehnika.


Nagu teame, leidis „Call of Duty: Black Ops“ aset 1960ndatel aastatel. Muuseas võttis mängu peategelane osa Fidel Castro atentaadikatsest.

Uusversiooni tulekut kinnitab ka tuntud lekitaja Okami, kelle Twitteri kontole on tekkinud pilt 2010. aasta originaalversiooni kaanepildist ning sellele lisatud sõnapaar Cold War ehk külm sõda. Sellega antakse meile mõista, et sügiskuudel ilmuv teos kannab pikka ja lohisevat nime „Call of Duty: Black Ops Cold War“.

Activision ning tänavuse sissekande arendaja Treyarch pole muidugi asja  ametlikult kommenteerinud.