NFLi mängija kaebas United Airlines'i kohtusse, sest keegi ei takistanud tema ahistajat.

Foto: Reuters/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
20. mai 2020, 22:22

NFLi mängija kaebas lennufirma kohtusse: kõrvalistmel viibinud naine käperdas mu peenist ja stjuardessid ei võtnud midagi ette

Anonüümne Ameerika jalgpalliliiga NFLi mängija väidab, et teda ahistati United Airlinesi lennul. Mehe väitel ei teinud stjuardessid midagi olukorra peatamiseks ja kaebas firma kohtusse.

Ameerika jalgpalluri sõnul oli reis Los Angelesest New Jerseysse täielik õudusunenägu. Mehe sõnul istus ta toolirea keskmisel istmel ja võõras naine tema kõrval. Ühel hetkel asus näitsik tema põlvi ja reisi käperdama ning masseerima. Kuigi sellest anti teada stjuardessile, siis ei võtnud too midagi ette, kirjutab TMZ.

Seejärel muutus seksuaalne kallaletung intensiivsemaks, sest naine hõõrus ta reie sisekülge. Mängija sõnul tõusis ta püsti ja palus stjuardessi, et olukorrale reageeritaks. Unitedi töötaja tegi ahistajale vaid suulise hoiatuse.

Seegi ei peatanud naist. Lõpuks käperdas ta mehe peenist, mille peale NFLi mängija nõudis kaasreisija mujale toimetamist.

Lõpuks tuldi sellele soovile vastu ja naine viidi mujale istuma. Kahjutasuks andis lennufirma mehele vautšeri, mille väärtus oli 150 dollarit. Seni anonüümse NFLi mängija silmis polnud see piisav, sest talle tekitatati emotsionaalset stressi ja mees kaebas lennufirma kohtusse.

United Airlines pole veel ametlikult süüdistustele vastanud. Mängija advokaadi sõnul ei tohi selliseid seksuaalseid rünnakuid tähelepanuta jätta.