Konstantin Vassiljev.Foto: Tiit Tamme
Jalgpall
21. mai 2020, 13:05

Kostja Vassiljev võttis Järviste isiklikud vabandused vastu: arusaadav, noormehel läks pea natuke liiga soojaks

FC Flora ja Tartu Tammeka vahelise jalgpallikohtumise lõpus aset leidnud saagale, mille sisuks see, et Tammeka 19aastane poolkaitsja Mihkel Järviste lubas FC Flora ja Eesti koondise legendaarse mängujuhi Konstantin Vassiljevi põlved ära lõhkuda, kuna too ei soostunud ausa mängu vaimus palli tagasi tartlastele andma, võib nüüd joone alla tõmmata. Järviste helistas isiklikult Vassiljevile ja palus oma mõtlematute sõnade pärast vabandust.

"Ikka, ikka," kinnitas Vassiljev, et võttis Järviste vabanduse vastu. "Vestlesime ja arusaadav, et noormehel pea läks natuke liiga soojaks. Emotsioonide pealt räägitakse seda, mida tegelikult ei mõelda. Tema jaoks on see huvitav õppetund."

Ühtlasi tõdes Vassiljev, et tema jaoks polnud sellises olukorras midagi erakordset - kui käivad mängu viimased minutid ja mõlemad pooled jahivad võitu, võib selliseid asju ikka ette tulla. Ta tunnistas, et on oma karjääri jooksul välisliigades mängides taolisi asju näinud ja kuulnud küll ja veel.

"Minu jaoks polnud siin midagi uut, aga natuke üllatav oli küll noormehelt seda kuulda," möönis Vassiljev siiski. "Kuid samas tegelikult arusaadav - emotsioon lihtsalt kees üle."