Foto: Rockstar Games
Esport
21. mai 2020, 15:11

VÕIMAS! „GTA V“ ja „RDR 2“ on kokku müüdud juba üle 160 miljoni eksemplari

Kõikide eestlaste lemmikmängude seeria „Grand Theft Auto“ viies episood on jõudnud uutesse sfääridesse. Rockstar Games uuendas enda sarjade müüginumbreid. Tabelist vaatavad vastu äärmiselt suured numbrid!

Stuudio vaieldamatuks lipulaevaks on 2013. aastal ilmunud „GTA V“, mis oma kõrgele vanusele hoolimata jätkuvalt ääretult populaarseks on osutunud. Seda on praeguseks hetkeks müüdud üle 130 miljoni eksemplari.

Teose külgetõmbejõudu iseloomustab ka asjaolu, et kui Epic Games seda hiljuti enda veebipoes tasuta jagas, ei pidanud nende serverid pingele vastu. Ainsaks miinuseks tasuta mängu juures on asjaolu, et see meelitas ligi varasemast kordades rohkem häkkereid

Teiseks edulooks on aga paar aastat tagasi ilmunud avatud maailmaga kauboiseiklus „Red Dead Redemption 2“. Kõnealune mäng on praeguseks kokku kogunud üle 31 miljoni müügi. 

Take Two lubas, et toetab mõlema teose võrgumängu veel pikalt. Kes ridade vahelt lugeda soovib, see võib jõuda järeldusele, et „GTA 6“ veel nii pea ei ilmu...

„GTA V“ ja „RDR 2“ on absoluutselt suurepärased mängud, ent kas leidub mõni teos, mis suudab teatuid asju neist paremini teha? Videomängupodcast Teine Tase käis viimases saates välja, et värskelt uuendatud versiooni saanud „Mafia II“ võib eelnimetatud teostele vahel isegi silmad ette teha.