Emma Tall.Foto: Instagram / @emmtall
Spordivaria
22. mai 2020, 12:57

ÜMBERSÜND: Rootsi ujumispiigast sai lihasmägi, kes treenib kuni 17 korda nädalas

Rootslanna Emma Tall (28) tegeles nooruspõlves ujumisega, kuid otsustas basseini hüljata ja alustas neli aastat tagasi CrossFitiga. Nüüd on ta muljetavaldavate lihastega sitke naine, keda jälgib Instagramis üle 100 000 inimese.

"Inimesed kirjutavad mulle sotsiaalmeedias kõikvõimalikke asju," sõnas Tall Rootsi ajalehele Expressen. "Kuniks sisu on positiivne, on neid lõbus lugeda."

 
 
 
View this post on Instagram

Are you @nocco enough? 👊🏼

A post shared by Emma Tall (@emmtall) on

Nagu mainitud, pöördus Tall CrossFiti usku neli aastat tagasi. Piltidelt nähtava tulemuse taga on visa töö. "Jube teisel nädalal hakkasin kaks korda päevas trenni tegema. Praegu treenin tavaliselt nii, et viiel päeval nädalas kaks-kolm trenni päevas ja kahel päeval üks trenn päevas," avaldas rootslanna, kes püüdleb alal maailma tippu. Praegu on ta maailma edetabelis 31. kohal.

"Sain kiiresti aru, et olen selles päris hea. Pealegi mõistsin, et mul on nii palju õppida. See oli väga inspireeriv."

Muide, Talli Instagrami jälgijaskond teeb Rootsis silmad ette paljudele populaarsetele sportlastele, teiste seas laskesuusatamise olümpiavõitjale ja maailmameistrile Hanna Öbergile, kel on artikli avaldamise hetkel "vaid" 57 600 jälgijat.

"Sotsiaalmeediaga kaasneb tänapäeval nii palju võimalusi, mis on ilmselt see, miks mulle meeldib spordimaailmas elada," märkis Tall, kes pälvib internetis palju tähelepanu.

Mõned näited kommentaaridest:

"Mu jumal, millised jalad!"

"Milline jumalik füüsis!"

"Sa oled elukas!"

Medalil on ka teine külg ehk negatiivne tagasiside. Hulk inimesi on veendunud, et rootslanna on kasutanud keelatud ainete abi. "Arvan, et selliseid kommentaare kirjutavad inimesed, kes ei mõista, et ma treenin iga päev mitu tundi ning söön ja magan korralikult," lausus Tall.

"Kui treeniksin nädalas kolm tundi, oleksin öösiti üleval ja sööksin rämpsu, siis peaksin tõesti petma. Aga elan täiesti teistmoodi. Loomulikult tuleb mängu ka geneetika. Mu lihased on alati kergesti kasvanud."

Ta loodab lähitulevikus osaleda CrossFiti mainekamatel võistlustel ja saavutada seal häid tulemusi.

 
 
 
View this post on Instagram

What truly fires you up? 🔥 If you knew you could not fail. What would you do? Find that intense burning desire and go after it.

A post shared by Emma Tall (@emmtall) on