Cristiano Ronaldo koos oma emaga.Foto: ISABELLA BONOTTO
Kõmu
23. mai 2020, 12:52

Mis juhtus?! Cristiano Ronaldo ema ei ole Instagramis enam poja väljavalitu jälgija

Portugali meedias lööb laineid ootamatu avastus, et Cristiano Ronaldo ema Dolores Aveiro pole Instagramis enam oma poja kaasa Georgina Rodriguezi jälgija. Kas ämma ja minia vahelt on läbi jooksnud must kass ning nad on tülis?

65aastane Aveiro, kes elas hiljuti üle tõsise terviserikke, ruttas siiski kinnitama, et nii see ei ole ning et ta lahkus Rodriguezi jälgijate seast kogemata.

"Minu kallid jälgijad, kui ma enam kedagi ei jälgi, kellega mul oli otsene kontakt, on see väga imelik ja ettekavatsematu," kirjutas Aveiro sotsiaalmeedias.

"Nagu te teate, kasutan ma Instagrami harva ja ma ei saa kogu sellest asjandusest kuigi hästi aru. Ma pole enam Giorgina ja mõne teise inimese jälgija, kuid see juhtus kogemata. Ajasin nupud kogemata segamini, ilma sellele mõtlemata. Nii et lõpetage lugude tegemine, sest me pole tülis," tõmbas ta teemale joone alla, laikides samal ajal fotot, mille Giorgina oli hiljuti Instagrami üles laadinud.

Ometi pole Portugali kõmuajakirjanikud rahul. Ehk siiski teeb Aveirole tuska, et Ronaldo ja Rodriguez pole pikale kooselule vaatamata oma suhet Jumala palge ees jätkuvalt kinnitanud? Miks viibis Rodriguez suurema osa koroonakriis ajast Madeiral Ronaldo villas, kuigi Aveiro korter on vaid lühikese autosõidu kaugusel? On's kõik ikka nii roosiline, kui meile näidata üritatakse?

Nii palju õhus rippuvaid küsimusi...

 
 
 
View this post on Instagram

Bom sábado para todos ,um beijinho😘😘

A post shared by Maria Dolores (@doloresaveiroofficial) on