Usain Bolt.Foto: SIPA / SCANPIX
Kõmu
24. mai 2020, 13:25

Usain Bolt nurus kaks päeva enne isaks saamist Briti modellilt seksikaid pilte

Maailma kiireim mees Usain Bolt (33) nurus kaks päeva enne isaks saamist Briti modellilt Shari Hallidaylt (22) seksikaid pilte, kirjutab The Sun. 

Halliday tunnistab kõmuväljaandele, et saatiski jamaikalasele kaks fotot, kus ta kannab vaid pesu (uudise allosas on link piltidele). 

"Sa oled kuradi kuum, ma vannun. Armastan seda," olevat Bolt piltidele vastanud.

Halliday väidab, et tal polnud kuni eelmise pühapäevani, mil Jamaika peaminister teatas, et Bolt sai tütre isaks, aimugi, et endine tippsprinter on suhtes.

"Olin šokeeritud, kui sain teada, et ta sai isaks. Peaksin inimeste tausta paremini uurima. Ta võiks oma perele keskenduda, ma ei mõista, mida teiste tüdrukutega suhtlemine talle annab," sõnas Halliday.

Bolt ja tema elukaaslane Kasi Bennett (29) avaldasid jaanuaris, et ootavad last, kui sprindiäss postitas rasedast pruudist Instagrami kauni pildi.

 
 
 
View this post on Instagram

I just want to say a KING or QUEEN is about to be HERE. @kasi.b

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Aga selgub, et vaid kaks nädalat hiljem oli Bolt Suurbritannias ja püüdis Hallidayd hotelli meelitada. Nad vahetasid flirtivaid sõnumeid, kus Bolt nimetas naist muuhulgas seksikaks. Halliday tegigi lõpuks ettepaneku, et tuleb Boldi hotelli, kuid mees ei vastanud enam midagi. Naine kahtlustab, et ta jäi magama.

Halliday sõnul tutvusid nad Boldiga eelmisel suvel Londonis ööklubi Tape VIP-alal. "Olime sama laua ääres, kui ta hakkas minuga rääkima ja ütles, et olen ilus. Ajasime juttu. Ta oli üsna reserveeritud, aga enesekindel. Ta ei öelnud mulle, et on suhtes."

Nad vahetasid numbreid ning Halliday ütles, et peab koju minema ja tellib endale auto järele. Ent Bolt olevat seejärel rõõmsalt ta telefoni haaranud ja öelnud ühele oma sõbrale, et ta peab oma telefonile Boldi ööbimispaika järele tulema. Üks Boldi sõber sõidutaski modelli hotelli ja juhatas ta Boldi sviiti.

"Teadsin, et see on nali ja see oli üsna naljakas, aga mulle ei meeldinud tunne, et mind sunniti tema hotelli minema. Suudlesime, kuid ma ei jäänud ööseks sinna," lausus Halliday.

Nad trehvasid uuesti samas ööklubis oktoobris. Modelli sõnul tegid nad ühe dringi ja ajasid juttu. Bolt olevat talle korra jõulude paiku kirjutanud, kuid seejärel ei kuulnud ta mehest kuni veebruarini midagi.

"Olin üllatunud, kui ta minuga ühendust võttis. Ta on nii suur staar, ma ei eeldanud, et mulle külge lööb. Mõtlesin, et miks mina. Olin pettunud, et me ei kohtunud, aga mõned tema sõnumid üllatasid mind. Need olid jultunud ja otsekohesed."

The Sun pöördus kommentaari saamiseks Boldi agendi poole, kuid pole veel vastust saanud.

Seksikaid pilte Shari Hallidayst näeb siin.