Erzgebirge Aue ründaja Dimitrij Nazarov tähistas väravat bussijuhiga, kes päästis päev varem tema ja kaaslaste elu.Foto: Kuvatõmmis videost
Jalgpall
24. mai 2020, 16:22

Saksa klubi ründaja eiras värava järel sotsiaalse distantsi reegleid, et kallistada bussijuhti, kes päästis tema elu

Saksamaa esiliiga klubi Erzgebirge Aue ründaja Dimitrij Nazarov eiras eile liigamängus pärast värava löömist sotsiaalse distantseerumise reegleid ja kallistas meeskonna bussijuhti, kes päästis tema elu.

Kasahh selgitas, et meeskonna buss sattus mängule sõites kiirteel avariise, kuid rooli keeranud Thomas Romeyke kiired reaktsioonid säästsid Aue halvimast.

"Ta päästis meie elud, nii lihtne see ongi," sõnas Nazarov. "Kui ta poleks nii kiiresti reageerinud, siis kes teab, mis võinuks juhtuda." 

Aue peatreener Dirk Schuster lisas, et bussi tuuleklass purunes avariis ning ta oli üleni klaasikildudega kaetud. Ükski bussis viibinud inimene ei saanud viga, kuid jalgpallurid lõpetasid teekonna väiksemate masinatega.

Nazarov loodab, et liiga juhtkond vaatab kallistusele taustalugu arvestades läbi sõrmede. Tõsi, sotsiaalse distantsi hoidmine väravalöömise järel on rohkem soovituslik kui kohustuslik, aga mitmed Saksamaa poliitikud on sellele tähelepanu juhtinud. Seetõttu tuletas liiga juhtkond meistri- ja esiliiga mängijatele meelde, et parem oleks tabamusi tähistada küünarnukimüksude ja muude asjakohaste žestidega.

Nürnberg ja Aue tegid 1 : 1 viigi.

Standings provided by SofaScore LiveScore