Felipe Massa (vasakul) ja Michael Schumacher - nüüd juba Mercedese vormis - 2011. aastal Brasiilia GP pressikonverentsil mõtteid vahetamas.Foto: Andre Penner
Vormel 1
25. mai 2020, 11:31

Endine meeskonnakaaslane rääkis pisut Schumacheri seisundist: ta on keerulises faasis

Brasiillane Felipe Massa, kes oli 2006. aastal Michael Schumacheri meeskonnakaaslane Ferraris, rääkis kodumaa meediale pisut Schumi praegusest olukorrast. Detailidesse laskumata andis ta mõista, et see on "keeruline".

"Ma tean, kuidas tal läheb, mul on see info. Olime temaga väga lähedased," ütles Massa. "Kõige peamine asi on see, et me teame: tema olukord pole kerge, ta on keerulises faasis. Kuid me peame teda ja tema perekonda austama. Kui nad ei soovi mingit infot avaldada, siis kes olen mina, et seda teha?"

Massa loodab, et seitsmekordne vormel 1 maailmameister Schumacher suudab siiski 2013. aastal suusatades saadud ränkadest vigastusest taastuda, et näha oma poega Micki sõitmas vormel 2 võistlussarjas.

"Unistan ja palvetan iga päev, et ta taastuks ja pääseks taas ringraja äärde, eriti nüüd, kus tema poeg võistleb, nii et ta saaks talle kaasa elada ja teda ergutada. Ma palvetan, et see ühel päeval juhtuks," ütles Massa.