Foto: Hangar 13 / 2K Games
Esport
26. mai 2020, 11:46

„Mafia III: Definitive Edition“ peidab endas hiiglaslikku Berliini kaarti. Aga miks?

Möödunud nädalal jõudsid meieni „Mafia II & III: Definitive Edition“ versioonid. Tegemist oli graafiliselt täiustatud versioonidega varasemalt ilmunud mängudest, samuti sisaldasid komplektid ka varem eraldi ilmunud lisaosi. Tundub, et vähemalt „Mafia III“ puhul kaasnes sellega veel midagi huvitavat.

Koodis sobranud kasutajad on peale sattunud ühele üpriski põnevale failile. Nimelt on „Mafia III: Definitive Edition“ failide sisse ära peidetud ka hiiglaslik Berliini kaart. Tundub, et tegemist on arendaja Hangar 13 kunagise tühistatud projektiga. 

Projekti kunagiseks nimeks oli „Rhapsody“ ning see oleks rääkinud loo juudi päritolu Vene spioonist, kelle eesmärgiks enda vanemate surma eest kätte maksta. Tegevus oleks aset leidnud 1980ndatel aastatel ja tegevuskohaks ilmselgelt virtuaalne Berliin. Teose kaarti saab näha allolevas videos.


Ilmselgelt jäi „Rhapsody“ tegemine Hangar 13 jaoks katki. Selle asemel toodi 2018. aastal meieni „Mafia III“, nüüd tehakse aga tööd selle nimel, et juba 28. augustil poelettidele paisata „Mafia: Definitive Edition“. Tegemist on seeria esimese osa uusversiooniga.

Videomängupodcasti „Teine Tase“ saatejuhid on jõudnud juba ära proovida „Mafia II: Definitive Editioni“ ning leiavad, et sel on isegi „GTA V“ ja „Red Dead Redemption 2“ ees teatud eeliseid. Viimati mainitud mängud on olnud Take Two jaoks ääretult edukad, müües kokku üle 160 miljoni eksemplari.