Zlatan Ibrahimovic.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
26. mai 2020, 16:48

Vedas: Ibrahimovi vigastus osutus kardetust kergemaks, rootslane võib juba tänavu platsile naasta

Kui esialgu arvati, et 38aastane jalgpallistaar Zlatan Ibrahimovic vigastas esmaspäevasel treeningul oma achilleuse kõõlust ning kardeti, et rootslase karjäär võib läbi olla, siis uuringud kinnitasid, et tegu on hoopis säärevigastusega.

Ründaja tööandja AC Milan teatas, et achilleuse kõõlus on täiesti terve ning kümne päeva jooksul läheb Ibrahimovic uuesti uuringutele. Sky Sports Italia teatel võib väravamasin treeningutega taasliituda juba kuu aja pärast.

Rootslane liitus Milaniga detsembris, sõlmides Itaalia klubiga pooleaastase lepingu. Kümne mänguga on ründaja sihile jõudnud neljal korral.

Milan hoiab meistriliigas 26 vooru järel 36 punktiga seitsmendat kohta. Itaalia valitsus otsustab neljapäeval, kas ja millal saaks liiga jätkuda. Tiimidele anti 19. mail luba korraldada terve meeskonnaga treeninguid, klubid avaldasid soovi, et liiga võiks jätkuda 13. juunil.

Itaalia jalgpalliliit määras tähtajaks, millal hooaeg peab läbi olema, 20. augusti. Uus hooaeg algab 1. septembril.

Mängida jääb veel 12 vooru. 26 kohtumise järel juhib tiitlikaitsja Torino Juventus 63 punktiga, edestades Rooma Laziot ühe silmaga. Viimane matš peeti Itaalias 9. märtsil.

Standings provided by SofaScore LiveScore
View this post on Instagram

Rollin @hakancalhanoglu

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on