"Muidugi ma ei oodanud, et mu karjääri viimane aasta tuleb selline," tõdeb Ogier, et koroonaviirus on tema plaanid segi ajanud.Foto: Reuters/Scanpix
WRC
28. mai 2020, 16:20

Sebastien Ogier: kui see hooaeg jääb väga lühikeseks, siis kindlasti kaalun jätkamist

Ülemaailmne koroonaviiruse pandeemia kärbib tänavust WRC-sarja hooaega ja ära on jäänud mitmed etapid. Kuuekordne autoralli maailmameister Sébastien Ogier tõdeb, et ta kaalub karjääri lõpetamise edasilükkamist.

Ogier sõlmis 2018. aasta lõpus Citroëniga kaheaastase lepingu ja teatas, et lõpetab karjääri pärast tänavust hooaega. Sama kinnitas ta peale Prantsusmaa tiimist lahkumist, kui sa sõlmis aastase kontrahti Toyota Gazoo Racinguga. Kuna mehe viimast aastat laastavad koroonaviirustega seotud rallidega tühistamised ja edasilükkamised, siis kaalub ta ka 2021. hooajal sõitmist.

"Muidugi ma ei oodanud, et mu karjääri viimane aasta tuleb selline. Vaatame, mis sel aastal toimub. Kui hooaeg tuleb poole lühem, siis võin ümber mõelda," ütles 36aastane mees portaalile DirtFish.

"Praegu pole midagi paigas. Need on mu isiklikud mõtted, sest ausalt öeldes pole ma seda meeskonnaga arutanud. Kindlat plaani pole, aga kui see hooaeg jääb väga lühikeseks, siis kindlasti kaalun jätkamist," sõnas Ogier.

Antud ideega oleks kindlasti päri Toyota meeskonna pealik ja neljakordne maailmameister Tommi Mäkinen, kes on varem avalikult öelnud, et temal poleks midagi prantslase jätkamise vastu.

"Tahaksime, et ta jääks. Püüame anda endast parima, et ta edasi sõidaks," kinnitas soomlane.