Mike Tyson kaks aastat tagasi tehtud fotol koos abikaasa Lakiha Spiceriga.Foto: PLV/SIPA
Kõmu
29. mai 2020, 10:34

53aastane Mike Tyson: terve päev k*****a pole enam üldse tore

Poksilegend Mike Tyson, kes on peagi ringi naasmas, kõneles oma viimases podcast'is avameelselt seksi teemadel. Mees tunnistas ausalt, et oli noorena tõeline "loom", kuid nüüd, kus ta on 53aastane, pole orgiad enam päevakorras.

"Kui ma olin noor, olin kui loom, kellel on raha," pajatas Tyson oma saatekülalisele, NBA staarile Damian Lillardile. "Ja ma andsin seda raha kõigile, ma pidutsesin kõigiga – ning k******n nende emasid, õdesid ja nõbusid. Need olid orgiad. Ma olin hull."

"Jah, ma olin haige, kuid ma ise ei saanud sellest aru. Ostsin neile tüdrukutele ka palju autosid.

Kuid nüüd sa ei saa tüdrukuid samal kombel k*****a nagu noorena ja sinu ümber ei tiirle nii palju libusid kui toona. Nad tahtsid vaid raha, aga ma ei saanud sellest aru.

Tookord oli see lõbus, kuid kui sa oled vanem, siis see pole enam lõbus. Kogu päev k*****a pole enam tore. Nüüd sa tahad, et sul oleks ka natuke kuradi raha, mõistad?"

Ühtlasi tunnistas Tyson, et isegi siis, kui ta oli 1990. aastate alguses vägistamise eest trellide taha pistetud, suutis ta vanglamüüride vahel leida küllalt kaaslannasid, kellega mõnusalt aega veeta.

"Seksisin seal nii palju, et olin liiga väsinud, et minna jõusaali rassima. Istusin lihtsalt oma kongis," nentis poksiäss.