Ott Tänak ja Martin Järveoja Mehhiko rallil.Foto: ALFREDO ESTRELLA
Auto-Moto uudised
29. mai 2020, 11:18

DirtFish tuleb Eesti alaliidule appi! Tänak: loodetavasti leian midagi huvitavat, millega sõita

DirtFishi ralliportaal annab teada, et DirtFish on löönud käed Eesti autospordiliiduga, korraldamaks Lõuna-Eesti teedel kõrgetasemeline ralli. Kas 24. ja 25. juulil või 7. ja 8. augustil toimuva ralli nimigi saab olema Rally DirtFish.

Ralli keskus asub Otepääl ning kiiruskatsed toimuvad piirkonna kõige kuulsamatel ja kiirematel teedel. Ühtlasi on tegemist esimese väljaspool Ameerikat toimuva ralliga, mida Seattle'is paiknev DirtFishi rallibränd toetab.

DirtFishi omaniku Steve Rimmeri sõnul on väga tähtis, et DirtFishi ralli tooks rallisõprade näole tagasi naeratuse, mis sealt koroonaviiruse ajal paratamatult kadunud on. Kuigi raja ääres on pealtvaatajate arv piiratud, lubab Rimmer, et kõik sündmused vahendatakse huvilisteni. Kuidas täpselt, avaldatakse lähinädalatel.

Kuna DirtFish on autoralli valitseva maailmemeistri Ott Tänaku toetaja ja meediapartner, on meie mees mõistagi Lõuna-Eestis stardis. Tänak avaldas ralli toimumise üle suurt heameelt.

"Paar viimast kuud on olnud imelikud, kogu maailmas on olnud suured muutused kõiges, mida me teeme. Nii pikka aega kodus istumine on olnud midagi uut, kuid see-eest on see olnud suurepäraseks võimaluseks oma perega koos olla. Kuid nüüd on aeg taas tööle asuda," rääkis Tänak.

"Mis puudutab MM-sarja, siis me ootame, kuhu minna saame, kuid võimalus korraldada Eestis ralli on suurepärane ja väga tähtis. Rallispordile on siin hämmastav toetus ja loomulikult aitan ma Rally DirtFishi nii nagu ma suudan.

Üks on kindel: ma olen kindlasti kohal. Ja loodetavasti leian midagi huvitavat, millega sõita."