Enam kui 100 000 Instagrami fänniga Tijana Maksimovicit süüdistatakse prostitutsiooniäris.Foto: ticamaksimovic/Instagram
Jalgpall
30. mai 2020, 14:44

Kuulsa sloveeni seksipidu lõppes raudus kätega

Tuntud Sloveenia jalgpallikohtunik Slavko Vincic sattus ootamatult pahandustesse. Bosnias ja Hertsegoviinas toimus politseireid, mille käigus löödi raudu ka tuntud vilemehe käed.

Otsiti prostitutsiooni- ja narkoärikaid. Vinciciga koos vahistati ka tuntud sotsiaalmeediatäht Tijana Maksimovic. Arvatakse, et naine on prostitutsioonivõrgustiku võtmeisik. Võimalik, et Vincic sattus lihtsalt valel ajal valesse kohta, sest ta arreteeriti ühel suuremat sorti seksipeol. Pärast ülekuulamist ta vabastati.

Politseireidi käigus konfiskeeriti 14 kokaiinipakikest, kümme tulirelva, kolm kuulivesti, 10 000 eurot sularaha, telefonid ja sülearvutid.

Vincic väidab, et kohtus pätikambaga esimest korda. Teda kutsuti peole ja ta otsustas minna. Lõpuks selgus, et see oli vale käik. Ta avaldas juhtunu pärast kodumaa meedias kahetsust.

Vincic on oma karjääri jooksul vilistanud kaheksat Meistrite liiga põhiturniiri mängu. Sel hooajal madistasid sloveeni valvsa pilgu all Brugge - Galatasaray, Genk - Liverpool ja Manchester City - Donetski Šahtjor. Kokku jagas ta neis kohtumistes kaheksa kollast kaarti.

Slavko Vincic (keskel). Foto: AP/Scanpix