Ragnar Klavan (vasakul) võitlemas Radja Nainggolani vastu. Alates selle hooaja algusest on nad Cagliaris meeskonnakaaslasedFoto: AFP/Scanpix
Jalgpall
1. juuni 2020, 13:40

Klavani meeskonnakaaslase traagiline elu: ema ja õetütar surid vähki, sama haigus kimbutab ka abikaasat

Ragnar Klavani klubikaaslane Radja Nainggolan leinas sotsiaalmeedias õetütart, kes kaotas lahingu vähile. Sama haigus viis hauda jalgpalluri ema ning ka mehe abikaasa võitleb raske tõvega.

Cagliari poolkaitsja Radja Nainggolan leinas sotsiaalmeedias õetütart. "Kallis, me kõik igatseme sind. Sinu poisssõber, lapsed, isa, vennad ja õed. Kõik," kirjutas ta Instagramis noore sugulase mälestuseks.

Sama haigus niitis eelmise kümnendi alguses maha ka belglase ema. "Sa olid nii noor, ma ei suuda seda siiani uskuda. Mine nüüd ema juurde ja tee talle suur kallistus. Ta kaitseb sind veelgi," jätkas ta.

Vähk on Nainggolanide suguvõsa laastanud. Hetkel võitleb oma elu eest ka Radja abikaasa. Kuna mehe elukaaslane on pärit Cagliarist, siis see on üks peamisi põhjusi, miks poolkaitsja Ragnar Klavani tiimikaaslaseks siirdus – mängija leidis, et naine peaks rasketel hetkedel olema kodule võimalikult lähedal.

Belgane tunnistas mõned kuud tagasi, et pandeemia-ajastu mõjus talle väga raskelt. Mees elas pidevas hirmus, et saab kuskilt koroonaviiruse ja nakatab sellega niigi väetit naist.

"Väldime haiglaid ja lükkame teraapiaid edasi," kirjeldas Nainggolan toona kooselu vähihaigega. "Kui lähen sisseoste tegema, siis on oht, et nakatun koroonaviirusesse. Koju jõudes kardan, et võin selle talle edasi anda. Kuid olen ettevaatlik ja loodan, et kõik läheb hästi."

Nainggolani elukaaslase vähk on seni ravile allumas. "Oleme juba raskeima perioodi läbi elanud, praegu lähevad asjad õiges suunas," sõnas ta märtsis.