Katie Boulter.Foto: PA Images / Scanpix
Tennis
4. juuni 2020, 13:04

Briti tipptennisist tõttab pandeemia ajal pensionäridele appi

Suurbritannia tennisist Katie Boulter (WTA 374.) läbis spetsiaalse koolituse ja hakkab vabatahtlikus korras vanaduspensionäre aitama.

"Ma ei jõua ära oodata, mil saan projektiga alustada," sõnas 23aastane tennisist The Sunile. "Projekt on selline, et iga inimene pannakse nii-öelda paari kuni kolme pensionäriga. Plaan on neid külastada ja luua nendega sõprussuhe.

Proovin neid sel keerulisel ajal aidata, näiteks käia nende eest poes. Loodevatasti ei tunne nad end siis nii üksikuna. Oleks suurepärane, kui nad oleks Leicester City [jalgpalliklubi] fännid [nagu minu vanaisa] – siis oleks palju, millest rääkida."

Boulter tunnistas, et igatseb meeletult 84aastast vanaisa Brianit, keda pole koroonaviiruse pandeemia tõttu näinud veebruarist saati. 

Ta lisas: "Olukord on kõigi jaoks keeruline, aga eriti nende, kes elavad üksi. Kui suudan neid kuidagi aidata, olen väga rõõmus."

Boulter on hoidnud parimal päeval WTA edetabelis 83. kohta ning jõudnud nii Austraalia lahtistel kui ka Wimbledonis teise ringi.

 
 
 
View this post on Instagram

Yayyyy finally. Been a minute 🎾🤗☀️

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter) on