Mait Patrail pildil paremal.Foto: Rhein-Neckar Löwen
Käsipall
5. juuni 2020, 19:44

Mait Patrail liitub kahekordse Saksamaa meistriga

Eesti käsipallikoondise liidreid Mait Patrail (32) liitub aastase lepingu alusel kahekordse Saksamaa meistri Rhein-Neckar Löweni klubiga.

Eelmised kaheksa hooaega veetis Põlvast pärit käsipallur samuti Saksa klubis TSV Hannover-Burgdorf, kellega saavutati koroonaviiruse pandeemia tõttu enneaegselt lõppenud meistrivõistlustel 4. koht, mis tähistab klubi ajaloo parimat saavutust.

Mannheimi linnas paiknev Rhein-Neckar oli mängude katkemise hetkel kuues, kuid tõusis lõpptabelis viiendaks, sest seal arvestati ühe mängu kohta teenitud punkte. See tähendab kohta EHF Cup eurosarjas.

"Mul olid Hannoveris head ajad, aga ootan nüüd huviga uut väljakutset," sõnas Patrail uue klubi kodulehel. "Rhein-Neckar Löwenil on suured ambitsioonid ja mõned Bundesliga parimad mängijad."

Spordidirektor Oliver Roggisch: "Mait on valmis käsipallur. Ta aitab meid oma kogemustega nii rünnakul kui ka kaitses. Tema tugevad esitused olid üks Hannoveri muljetavaldava hooaja võti."

Rhein-Neckar on kahekordne Saksamaa meister aastatest 2016 ja 2017. Aastal 2018 võitsid nad Saksamaa karika ja aastal 2013 EHF Cupi.