Tiger Woods ja tema eksabikaasa Elin Nordegren.Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
9. juuni 2020, 16:17

121 SEKSIPARTNERIT: golfilegend Tiger Woods vahetas armukesi sagedamini kui mõni mees aluspükse

Sügisel jõuab ekraanile nelja tunni pikkune dokumentaalfilm maailma kõigi aegade edukaimast golfimängijast Tiger Woodsist, kes muutus seksisõltlaseks.

Linateos tõukub Armen Keteyiani ja Jeff Benedicti kirjutatud Woodsi elulooraamatust. Teose autorid küsitlesid rohkem kui 250 inimest.

Dokumentaalfilm toob vaatajateni loo, kuidas Woodsist sai 21aastaselt kõigi aegade noorim Mastersi võitja, maailma parim golfimängija ja esimene miljard dollarit teeninud sportlane.

Samas tuuakse armutult päevavalgele pikantsed seigad Woodsi seksisõltuvusest, skandaalidest ja narkootikumide tarvitamisest ning ka eriline tagasitulek golfimaailma tippu pärast musta auku kukkumist.

Woods jäi vahele rootslannast abikaasa Elin Nordegreni petmisega. Esmalt hakkasid levima kuuldused spordiässa ja ööklubi perenaise Rachel Uchiteli kirglikust suhtest. Nordegren kahtlustas oma meest truudusetuses. Sel ajal, kui vändagängster magas, avastas naine tema telefonist armukese teate. Ta vastas sellele, jättes mulje, et sõnumi saatja on Woods. Natuke hiljem helistas Nordegren Uchitelile ja supp oligi valmis.

Vihane Nordegren äratas vintis abikaasa, kes üritas oma autoga põgeneda. Metsavahel rammis too puud ja sai kergelt vigastada. Abikaasa kiirustas sündmuskohale ning purustas enne politsei ja kiirabi saabumist golfikepiga auto tagaakna.

Skandaali ajal oli Woodsi pilt 20 päeva New York Posti esikaanel. Mutta tambitud spordistaar tunnistas avalikus pöördumises, et ta pole kaugeltki täiuslik inimene. „Petsin. See ei olnud vastuvõetav. Mul on nii kahju,“ rääkis Woods pressikonverentsil.

Väidetavalt pettis Woods oma naist 121 armukesega, kelle hulgas olid pornostaarid, ettekandjad, stripparid ja lõbutüdrukud. Lahutus Nordegrenist läks talle maksma 100 miljonit dollarit ning kahe lapse hooldusõiguse.

Ometi murdis Woods uuesti tippu. Oktoobris 2019 tõstis seljavigastustega maadelnud golfimängija pea kohale järjekordse trofee, 82. PGA Touri võidukarika. Jaapanis Chibas toimunud võistlusel sai ta kirja 261 lööki (19 alla pari) ning edestas kohalikku ässa Hideki Matsuyamat (264) ja põhja-iirlast Rory Mcllroy'd (267).