Foto: Inifnity Ward / Activision
Esport
10. juuni 2020, 10:54

Mängijad soovivad just seda „Apex Legendsi“ elementi näha ka „Call of Duty: Warzone'is“

2020. aasta üheks kuumimaks mänguks on vaieldamatult Activisioni tasuta battle royale mäng „Call of Duty: Warzone“. Tegemist on üsna hea mänguga, ent paljude kasutajate arvates võiks see veelgi parem olla. Näiteks meeldiks nii mõnelegi, kui „Warzone“ laenaks elemente ühest teisest teosest.

Paljudele „Warzone'i“ mängijatele on silma jäänud üks konkreetne „Apex Legendsi“ element, mis nende arvates muudaks ka Activisioni teose kordades ligitõmbavamaks. Dexerto vahendab, et selleks on „Apex Legendsi“ World's Edge kaardil ringi sõitev rong.

Kasutajate arvates võiks ka „Warzone'i“ Verdanski suurel avatud kaardil tiirutada rong, mis oleks täis erinevat röövsaaki, annaks võimaluse kiirelt suuri vahemaid läbida ning muudaks ka mõned võitlused huvitavamaks.

„Apex Legends“ on varemgi teistele battle royale mängudele inspiratsiooniallikaks olnud. „Fortnite'i“ lisati Respawni teosest tuttav võimalus enda lahingus langenud kaaslasi uuesti ellu äratada. Samuti on nii „Fortnite'is“ kui ka „Warzone'is“ olemas „Apex Legendsi“ poolt kasutusele võetud ping'imise süsteem, mis lubab kasutajatel üksteisele erinevatest asjadest visuaalsel teel märku anda.