Tommi Mäkinen (vasakul) loodab, et Ogier sõidab veel ühe hooaja.Foto: AFP/Scanpix
WRC
15. juuni 2020, 14:35

Mäkinen alustab Ogier'ga läbirääkimisi: tema jaoks on järgmiseks aastaks koht olemas

Toyota rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen andis portaalile DirtFish teada, et nad alustavad läbirääkimisi kuuekordse maailmameistri Sebastien Ogier'ga lepingu pikendamise osas.

Ogier kavatses 2020. aasta lõpus WRC-sarjast taanduda. Koroonaviirus lõi aga rallitähe plaanid sassis ja aprillis tunnistas prantslane, et võib WRC-karusselli jääda veel üheks hooajaks.

Tommi Mäkinen sõnas, et alustab sellel nädalal Ogier'ga läbirääkimisi. "Muidugi ei olene otsus ainult minust," ütles ta DirtFishile. "Peame inimestega suhtlema, kuid ootan väga Sebastieniga rääkimist. Kui minu käest küsite, siis tema jaoks on järgmiseks aastaks koht olemas."

"Kui karjääri lõpetasin, tundsin aasta hiljem, et tegin seda liiga vara," meenutas Toyota tiimipealik. "Võib-olla tunneb Sebastian juba praegu sama. Eks näis. Ta on nüüd spordist mõnda aega eemal olnud ja valmis rohkem sõitma."

Ogier tunnistas möödunud kuul, et ei soovi karjääri pooliku hooajaga lõpetada. Prantslase sõnul polnud ta toona veel meeskonnaga rääkinud.

Tema tiimikaaslased Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä on Toyotaga seotud järgmise hooaja lõpuni