Pilt on illustratiivne ja need tulnukad ei olnud jalgpalluri röövimises süüdi.Foto: Alex Milan Tracy/NURPHOTO/SIPA
Jalgpall
16. juuni 2020, 22:19

Treeningule hilinenud jalgpallur: tulnukad röövisid mu ja võtsid mult hinge

Argentiina jalgpalluri Guillermo Marino kunagine meeskonnakaaslane avaldas, kuidas vutimees oli põhjendanud ühele treeningule hilinemist tulnukate kätte langemisega.

Nüüdseks 39aastane Marino lõpetas karjääri viis aastat tagasi, kuid Lõuna-Ameerikas oli tegemist vägagi korralikul tasemel mängijaga. Kui kõnealune intsident tulnukatega aset leidis, esindas ta Tšiilis Universidad de Chile klubi, mille ridades võitis kolm meistrititiiltlit.

Ent asja juurde. Põneva loo pajatas Gustavo Lorenzetti ning nagu ta ise kinnitas, siis vähemalt tema Marino väidetes ei kahelnud.

"Guillermo rääkis, et hilines treeningule, sest tulnukad võtsid ta pantvangi. Ta selgitas meile väga täpselt, mida ta tundis ja kuidas see kõik oli," jutustas Marino Lado B väljaandele.

"Jah, on mängijaid, kes ütlevad, et ei saanud kaks päeva trenni tulla, sest tulnukad röövisid ta. Kuid Guille ei olnud selline, ta oli tõeline mees. Kõik teadsid seda.

Ja siis ta selgitas, kuidas oli teel treeningule korraga tulnukate kätte langenud: nad võtsid talt hinge, uurisid seda ja samal ajal hoidsid tal silma peal. Midagi sellist ta rääkis.

Täitsa ausalt, mina usun tulnukaid. Tal oli suurepärane selgitus ja me lihtsalt pidime seda uskuma. Igal juhul: ta oli tulnukate poolt röövitud.

Ma muidugi ei tea, kas ta rääkis peatreener Jorge Sampaolile sama juttu, kuid kindlasti nad pärast vestlesid. Kuid tundes Guillet, ma arvan, et ta pidi teda uskuma. Mida te selle peale kostate?! See on väärt kajastamist Discovery kanalis või kuskil sellises kohas!"